HVA ER NORSKE HEMMELIGHETER?

Alle er nysgjerrige på hemmeligheter og alle har minst én.
NORSKE HEMMELIGHETER viser hver dag frem illustrerte hemmeligheter på nett. Hele landet er invitert til å dele sine innerste tanker helt anonymt. Målet med prosjektet er å skape et fordomsfritt, nøytralt forum for hemmeligheter. Med illustrasjon som virkemiddel blir tekstene som sendes inn tilført farge, humor og den konteksten som gjør at et vanskelig tema kanskje kan bli noe man snakker høyt om.
Alle hemmelighetene blir vist slik de opprinnelig ble skrevet inn, med eller uten skrivefeil. Kanskje kan valg av ord og setninger si noe om avsenderen? Prosjektet speiler samfunnet vi lever i og gjennom hele året følger hemmelighetene årstider, merkedager, trender og nyhetsbildet.

NORSKE HEMMELIGHETER vil være en nettside der alle er velkomne til latter, refleksjon, ettertanke eller en kikk inn i det som holdes skjult. Kanskje kan illustrerte hemmeligheter være med på å fjerne skam og skape et mer åpent samfunn.

-NORSKE HEMMELIGHETER sin Instagramkonto har så langt 90 000 følgere.
-Over 100 000 hemmeligheter er sendt inn siden 2009.
-Prosjektet eksisterer også på Snapchat (brukernavn: norskehemmelig) og på Facebook.

-Prosjektet er inspirert av Frank Warrens PostSecret.

Denne siden er bygget på wordpress som bruker cookies for funksjonalitet og for bedre brukeropplevelse. Les gjerne mer i vår personvernerklæring.