Hurra jeg skal på foredragsturné!

Jeg vet ikke hvor mange byer som må til for å kalle det en turné, men for meg funker det fint med to! I januar reiser jeg til DGTL i Bodø og Tromsø med foredrag om NORSKE HEMMELIGHETER.

DGTL er Nord-Norges største digitalkonferanse og det er utrolig stas å være listet opp som et av hovedforedragene. Konferansens mål er å bidra til økt kompetanse og kunnskap om digital markedsføring. Mitt håp er at mitt bidrag vil gi refleksjon rundt de hemmelighetene som handler om sosiale medier og inspirasjon til å lage en liten snøball som kan rulle seg skikkelig stor!

Veldig stas å bli trukket frem som et av hovedforedragene i 2019. Jeg gleder meg!

BODØ
Sted: Radisson Blu
Dato: 9. januar 2019

TROMSØ
Sted: Clarion Hotel The Edge
Dato: 10. januar 2019

 

 

For første gang har jeg også levert et videobidrag i fobindelse med markedsføring av konferansen. Den ligger på DGTL sine Facebooksider.

Mer info om DGTL her.

Vil du vite mer om mine foredrag kan du lese mer på min profil hos Talerlisten.