Periodevis skjer det at arbeidshaugen vokser seg stor. For hver ting som fjernes kommer det to nye oppgaver til. Det kan virke som om oppgavene skjønner at noe er i gjære og at det virkelig er førstemann til mølla og den som skriker høyest som gjelder. Oppgavene popper opp!

Jeg har lært meg til at meldinger og etterlysninger av både hemmeligheter og oppdateringer på Facebook er gode tegn på at NORSKE HEMMELIGHETER er ønska.
Det er hyggelig å vite at det sitter folk i andre enden som lurer på hva som skjer når for eksempel den daglige hemmeligheten ikke er på plass når den bruker å være det. Det at det er forsinkelser i seg selv er ikke like hyggelig.

De siste ukene har vært et uformelig troll av for mange to-dos på en alt for liten liste. For det er den lille lista og det begrensede døgnet som er problemet. Tida som ikke strekker til. Da jeg gjorde research om tid og tidsbruk kom jeg over et sitat jeg skal gjøre til en handlingsregel:

«Den dårlige nyheten er at tiden flyr. Den gode nyheten er at du holder spakene.» – M. Altshule

Så det første jeg skal gjøre nå er å ta tak i spakene og gi deg som leser litt innsikt i hva som skjer når det mangler en hemmelighet neste gang du sjekker appen eller nettsida.

Når du opplever at prosjektet ikke er nylig oppdatert er skyldes dette mest sannsynlig at jeg har mye å gjøre. NORSKE HEMMELIGHETER drives av én person og da blir det begrensninger på hva som er mulig å få til med kun to armer og to bein når det er hektisk.

Det blir omprioriteringer på lista om en journalist vil treffes for å skrive en sak, eller om en dag må settes av til å forberede et foredrag eller et møte. Det er tross alt foredrag og kommersielle samarbeid som kan sikre driften av NORSKE HEMMELIGHETER videre. Der jeg må velge mellom oppdateringer eller et potensielt innsalg av prosjektet, må jeg gjøre det siste. Og da blir det dessverre en dag hvor oppdateringene kan komme litt senere enn planlagt.

Jeg håper denne meldinga fra cockpit har gitt deg større forståelse når du savner en oppdatering.
Det ingen grunn til å gjøre annet enn å lene setet tilbake, ha litt tålmodighet og kikke ut av vinduet i mens.
Takk for forståelsen og takk for at du er med på ferden!