Noen av de tøffeste og beste folka jeg vet om er sykepleiere og helsepersonell som stiller opp når vi har det vanskelig i livet.

Derfor gleder jeg meg ekstra mye til å snakke på Fagdagen til NSF Student Trondheim 6. november! Fagdagens tema er Modig nærvær: Sykepleierens møte med døden.

NSF Student Trondheim skriver dette om arrangementet:
«Sykepleiere står ofte i frontlinjen med døden. Vår kompetanse er viktig i møte med døende mennesker og deres kjære, i vår fremtredende rolle som sykepleier. Å møte pasienter og pårørende på en god måte kan innebære at man må tørre å stille de vanskelige spørsmålene. Det kan kreve at vi gjør vårt ytterste i møte med et skadested. Det kan bety godt samarbeid med andre rundt pasient og pårørende.
Møte med døden som sykepleier krever modig nærvær.»

På programmet er mitt innslag omtalt som et friskt pust – og det er jo ekstra deilig på en dag som handler om døden!
Jeg skal ha med hemmeligheter som både er humoristiske, alvorlige, tankevekkende og gode. Innsendt anonymt fra dem som har en hemmelighet om døden, fra helsepersonell og fra pårørende.

Har du en slik hemmelighet kan du sende den inn her.

 

Modig tema på årets fagdag for Norsk Sykepleierforbund Student. Kilde:skjermdump fra Facebooksiden til arrangementet.

 

 

 

 

 

Foredragene mine muliggjør at jeg kan drive NORSKE HEMMELIGHETER videre. Har du lyst til å booke meg eller tipse noen andre om meg, blir jeg kjempeglad! Les mer om mine foredrag her.