Denne helga publiserte Tv2.no en sak om NORSKE HEMMELIGHETER og de tusenvis av hemmelighetene som er sendt inn til prosjektet (så langt). Saken ble skrevet av Malin Saue Johansen og et hyggelig intervju endte i en veldig fin sak.

«– Jeg tror dette prosjektet er med på å vise at vi er mange i samme båt. Det du tror du er alene om, er du mest sannsynlig ikke alene om. Det skaper en større åpenhet, og det gjør det enklere å snakke om tabubelagte og skamfulle temaer», er et av sitatene fra meg.

Videre i artikkelen synes jeg det var fint at psykologspesialist Jan-Ole Hesselberg sier at det å dele en hemmelighet kan føles avlastende for den som sender inn. Det stemmer godt overens med hva en del av våre følgere melder tilbake og bekrefter samtidig at NORSKE HEMMELIGHETER kan bidra til en bedre hverdag for noen.

Og hva er bedre enn denne avslutningen der både illustrasjonens verdi som virkemiddel og tanken om en evig julekalender trekkes frem?

«– Hemmelighetene blir fullverdig med en illustrasjon. Ettersom en hemmelighet blir lagt ut hver dag, blir det som en liten julekalender som varer hele året, sier Finstad.»

Hele artikkelen kan leses på TV2.no.

 

 

Sport, løgn og hemmeligheter…

 

Veldig hyggelig å lese det psykologspesialisten mener om det å dele en hemmeligheter…

 

Kilder: skjermdump fra TV2.no