Det er for det meste på nettet NORSKE HEMMELIGHETER lever sitt liv. Daglig publiseres det innlegg både på nettsiden, Instagram og Facebooksidene våre, og hver dag strømmer det på med digitale tomler, digitale smil og kommentarer. Det er SÅ hyggelige.

Men så skjer det innimellom at det digitale livet og virkelighetens verden krysser hverandre – og vips støter man på faste følgere utenfor skjermen!
Som forrige helg, da Galleri Ramfjord hadde 20-årsjubileum og fest på St.Hanshaugen i Oslo.

Jeg trodde at det aller fineste jeg skulle se denne kvelden var inspirerende kunst på veggen, men så viste det seg at kunsten fikk konkurranse av to blide fjes som fast følger NORSKE HEMMELIGHETER. Så hyggelig det er å møtes in real life, med latter som kan høres, klemmer som kan føles og ikke minst få slå av en prat. Samtidig får man også høre litt om hvilken betydning NORSKE HEMMELIGHETER har i hverdagslivet til følgerne våre. Der og da, uten betenkningstid. Denne kvelden fikk jeg følgende innsikt i et ekteskap: «Mannen min følger også! Han er alltid så redd for at det er jeg som har sendt inn…» Fortalt i en lattermild tone, der det klart kom frem at NORSKE HEMMELIGHETER bringer humor og samtale inn i hverdagslivet.

Tusen takk til mine insta-venner @mrsgastricsleeve og @Kbblomst for en koselig prat og takk for tillatelse til å sitere og publisere foto.

 

Inspirerende damer og inspirerende kunst hos Galleri Ramfjord i Oslo.