KK har skrevet artikkel om NORSKE HEMMELIGHETER og hemmelighetene vi har på arbeidsplassen.
Nå som jeg har fått lese hele artikkelen er det oppsiktsvekkende å se at tall fra Nasjonal overvåkning av arbeidsmiljø og helse viser at hele 86 000 yrkesaktive i Norge har oppgitt at de har blitt plaget eller utsatt for ubehagelig erting på arbeidsplassen.

Da er det kanskje ikke så rart at en del av hemmelighetene som sendes inn handler om utestengelse og ensomhet på arbeidsplassen. Som for eksempel personen som drøyer lunsjen til de andre kollegene er ferdige med å spise fordi vedkommende ikke føler seg velkommen ved lunsjbordet.

Heldigvis er det variasjon også blant hemmelighetene på arbeidsplassen, så en dose forelskelse, vennskap og andre hemmeligheter finnes også i arbeidstiden.

Hele artikkelen, av journalist Silje Helgesen, kan leses her

Mitt foredrag om hemmeligheter på arbeidsplassen kan bestilles her

 

KK skriver om NORSKE HEMMELIGHETER og det vi skjuler på arbeidsplasen.