Den siste tida har jeg jobba en del med å spisse foredragene mine enda mer, og nå kan jeg presentere en ny beskrivelse av foredragene jeg holder gjennom Talerlisten.
Hemmeligheter er jo den viktigste ingrediensen så klart, men med den nye inndelingen vil det være enklere for den som bestiller å legge fokuset der det er ønsket.

Tvi, tvi for flere foredrag – det er noe av det gøyeste som finnes!
Her er foredragene som nå kan bookes via Talerlisten:

Norske hemmeligheter

Siden 2009 er nærmere 100 000 anonyme betroelser fra hele landet samlet inn. Hva har hemmelighetene våre til felles og hvordan illustrerer man dem? Hva sier hemmelighetene våre om oss selv og samfunnet? Kan vi lære noe av hverandres hemmeligheter og hva skjer når en hemmelighet plutselig dukker opp illustrert på nett? Foredraget tar for seg kunstprosjektet fra oppstart frem til i dag. Det er humoristisk, ærlig, alvorlig og underfundig. Garantert hemmeligheter på kjøpet!

Kreative prosesser og visualisering

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om prosess, visualisering og om hvorfor vi rett og slett ikke kan leve uten illustrasjon! Foredraget inkluderer en kort praktisk oppgave der deltagerne blir utfordret til å visualisere en hemmelighet sendt inn i løpet av de siste 24 timene…

Norske hemmeligheter på din arbeidsplass

Skal du arrangere Kick-off, sommerfest eller noe annet gøy på din arbeidsplass? Hva med et foredrag om arbeidslivets hemmeligheter? Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene fra sjefens kontor, fra kollegaene og fra timene som glir forbi mellom 8 og 16.

En strategi i sosiale medier

Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som bakteppe forteller Cathrine om sin strategi i sosiale medier. Hva skal til for å drive et kunstprosjekt på nettet? Hva forteller du om deg selv gjennom dine egne kontoer i sosiale medier?

Norske hemmeligheter på ditt julebord

Skal du arrangere julebord?

Hva med et foredrag om hemmelighetene som årlig dukker opp under julebordet? Med kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER som kilde forteller Cathrine om hemmelighetene som tikker inn fra midten av november og frem til jul…

Les mer og book hos Talerlisten her.