«Det er ingen hemmelighet at det krever mye tid å holde liv i prosjektet, og vi håper at flere kommersielle samarbeid kan sikre driften av NORSKE HEMMELIGHETER videre.»

Denne våren har vi inngått et spennende samarbeid med Moderne Media. Moderne Media hjelper selskaper, merkevarer og personer med å nå sitt publikum. De leverer nytenkende konsepter og strategier innenfor blant annet sosiale medier.

Vi er veldig spente på hvordan tida framover blir nå som vi er innlemmet i et profesjonelt produksjonsselskap som skal håndtere de kommersielle samarbeidene til NORSKE HEMMELIGHETER.

Det er ingen hemmelighet at det krever mye tid å holde liv i prosjektet, og vi håper at flere kommersielle samarbeid kan sikre driften av NORSKE HEMMELIGHETER videre.

Har du lyst til å samarbeide med oss? Eller kanskje du kjenner noen som trenger en samarbeidspartner som NORSKE HEMMELIGHETER?

Vår kontakt hos Moderne Media heter:

IDUNN SOLHEIM SVARVERUD
T: 41458289
E: idunn@modernemedia.no

 

Dette er teksten som står om NORSKE HEMMELIGHETER på Moderne Media sine nettsider:

«Cathrine Louise Finstad er illustratør og dama bak kunstprosjektet NORSKE HEMMELIGHETER.

Siden 2009 har hun samlet anonyme betroelser fra hele landet og vist dem fram som illustrasjoner på nettet. Et utvalg innsendte hemmeligheter blir hver dag illustrert og publisert på norskehemmeligheter.no og på Instagramkontoen med over 90 000 følgere! Instagramkontoen er levende med alt fra gjenkjennelige likes, tagging av venner og posting av støttende hjerter eller heiarop!

Hemmelighetene som vises speiler samfunnet vi lever i, på godt og vondt. Prosjektet har som mål å skape mer åpenhet og forståelse. Et visuelt dokument av det vi velger å skjule for omverdenen. Hemmelighetene varierer fra humoristiske tanker til alvorlige tema, en god dose blanda drops fra virkeligheten!

Prosjektet engasjerer og er i media med jevne mellomrom. Cathrine benytter alle anledninger til å snakke om hva det betyr å dele en hemmelighet, hvordan en hemmelighet kan visualiseres og hva NORSKE HEMMELIGHETER kan fortelle oss.

NORSKE HEMMELIGHETER ble i 2018 en del av «Community Voices from Facebook» og var invitert til Facebook Community Summit (London) som et av prosjektene som representerer god og inspirerende bruk av sosiale medier.

Vi håper at samarbeidet blir fruktbart både for dem som ser på NORSKE HEMMELIGHETER som en potensiell samarbeidspartner, for Moderne Media som har valgt å representere oss og for prosjektet NORSKE HEMMELIGHETER.»