Om kort tid, den 25. mai, blir The General Data Protecion Regulation (GDPR) norsk lov.
Det betyr at det blir nye regler for personvern i Norge som alle som driver bedrifter eller prosjekter må forholde seg til.

For NORSKE HEMMELIGHETER sin del betyr dette at vi har valgt å legge ned den gamle arkivsiden på blogspot. Rett og slett fordi det er mindre tidkrevende å vedlikeholde én nettside framfor to. Slik det er i dag er det her, på norskehemmeligheter.no, hemmelighetene oppdateres daglig.

Ettersom arkivet av hemmeligheter fra 2009 til 2018 ikke lenger vil være tilgjengelig, har vi bestemt at det gamle innholdet skal blandes inn som nye poster på den nye siden. Hemmeligheter er heldigvis ikke noe som går ut på dato og mange vil kanskje oppleve gode gjensyn med hemmeligheter fra de ni årene prosjektet levde på blogspot.

Tusen takk til dere i Facebookgruppa som har kommet med råd og kommentarer. Det er så hyggelig å høre deres meninger når man må ta beslutninger som påvirker nettopp dere som følger prosjektet!

Vil du lese hva Datatilsynet sier om de nye personvernreglene, kan du gjøre det her.

Vil du bli med i NORSKE HEMMELIGHETER sin lukkede gruppe på Facebook, kan du søke her.