Til uka er det klart for Social Media Week New York og jeg gleder meg til fire dager stappa med interessante foredrag. Skal bli spennende å se hva jeg kan lære og omsette i prosjektet NORSKE HEMMELIGHETER.

Akkurat nå sitter jeg med programmet og sirkler ut de foredragene jeg tror kan gi mest verdi innenfor de feltene jeg er nysgjerrig på. I løpet av fire dager er det ca 90 sessions og over 200 foredragsholdere på scenen, så det gjelder å prioritere smart.

I tillegg til å delta på konferansen har jeg gitt meg selv en utfordring med å videodokumentere turen på story på Instagram. For de av dere som har hørt episoden om NORSKE HEMMELIGHETER i podcasten David Skaufjord foklarer, så nevnte jeg en av mine inspirasjonskilder mtp. sosiale medier som er så god og lavterskel foran videoøyet på mobilen. Dette har jeg tenkt til å gi en skikkelig test, så forvent hyppige oppdateringer. Både under selve konferansen og hva enn annet New York måtte by på av inspirerende vibes.

 

 

Social Media Week New York (#SMWNYC) har som mål å samle dem som er nysgjerrige på nye idéer og trender innenfor sosiale medier og lover et blikk inn i framtida av bransjen.
Årets tema er Closer og skal utforske konflikten mellom individualisme og community gjennom de tre undertemaene: The YouUniverse, The Social Divide og AI vs Humanity.