Tidligere i år skrev KK en nettartikkel om NORSKE HEMMELIGHETER, og jeg tar det som et skikkelig kompliment at saken nå også er trykket i papirutgaven. Jeg møtte journalist Silje Helgesen da jeg var på én av fire norske kvinner som deltok på «Facebook Community Summit» og vi hadde en hyggelig prat om samfunnet, sosiale medier og selvfølgelig hvordan hemmelighetene passer oppe i alt dette.

Resultatet finner du i bladhylla nå eller på nett via link nederst i dette innlegget.

Sidene i papirmagasinet er krydret av illustrerte hemmeligheter. Noen av dem er plukket ut av redaksjonen i etterkant, og jeg ser at det er fire illustrasjoner som ikke er kreditert eksterne gjesteillustratører og workshopdeltagere.
Jeg har derfor knipset et bilde av akkurat disse illustrasjonene, slik at de kan trekkes frem her. Det betyr utrolig mye å få hjelp av de som har gjesteillustrert og få brukstillatelse av dem som har deltatt på workshop! De fortjener i all høyeste grad å bli kreditert.

Håper saken blir en hyggelig godbit til kaffen, så blir det spennende å se om hvilke hemmeligeheter som kommer inn nå som KK sine lesere har fått NORSKE HEMMELIGHETER mellom hendene…

 

NORSKE HEMMELIGHETER fordelt på tre helsider i nyeste KK.

 

 

Illustrasjon: Irene Brakvatne, deltager på workshop

 

Illustrasjon: gjesteillustratør Gunveig Staven

 

Illustrasjon: gjesteillustratør Helene Fossli

 

Illustrasjon: Hege Rangheim, deltager på workshop

 

Om du vil lese saken på nett, så finner du den her.