Røverdatter er en ganske annerledes far-datter film om det å hjelpe noen til bli clean og en skikkelig samfunnsborger, preget av mye humor for å takle en kaotisk og komplisert hverdag. Du kan se trailer for filmen her.

Hemmelighetene som er sendt inn viser følelser som skam, kjærlighet, tabu og håp fra dem som lever et liv som pårørende av en rusavhengig. Trenger du noen å snakke med? Ta kontakt med BARsnakk der du kan chatte helt anonymt eller ta kontakt med Blå Kors Kompasset for å møte gratis terapeuter helt uten henvendelse fra lege.

 

 

 

 

 

Røverdatter er Sofia Haugans debutfilm. Sofia er en svært lovende og sterk ny stemme og Røverdatter er allerede tatt ut til Dragon Award Nordic Documentary Competition under Gøteborg Internationale Film Festival.
Du finner info om filmen her.

For ordens skyld: dette er et betalt samarbeid. Det er ikke ofte NORSKE HEMMELIGHETER finner samarbeidspartnere som matcher våre verdier og mål for prosjektet så godt som dette! Å få sette lys på hemmeligheter som handler om sorgen, skammen, gleden og håpet som vises i hemmelighetene er en viktig sak. Du som kanskje tror du er helt alene om noe, er sjelden det!