I morgen skal jeg på opptak hos David Skaufjord og podcasten «David Skaufjord forklarer alt.» Veldig stas siden dette er podcasten som i 2014 fikk meg til å sjekke ut hva podcast egentlig er og som fikk meg hekta på kvalitet på øret. I fjor innførte jeg konseptet #joggepod på Instagram der lokkemiddelet mitt for å ta en tur i joggeskoa var en episode pod på øret. (Ikke lov å høre uten!)
David Skaufjord forklarer alt er en av poddene jeg samhører med samboer´n når vi kjører til og fra steder der avstanden passer lengden på episoden. Perfekt pod for en bred målgruppe der det er et nytt tema fra gang til gang! (Les; ingen diskusjoner om hva vi hører på i bilen)

Nå er det altså min tur å være gjest i en av de norske favorittpoddene mine og jeg ser fram til en innspilling der det er tid til å dykke litt ned under overflaten og kanskje oppdage nye vinklinger av prosjektet. David er jo god til å følge opp stikkveiene som leder ut i det som virkelig er spennende, så alt ligger til rette for en skikkelig bra episode av David Skaufjord forklarer alt om NORSKE HEMMELIGHETER…

Episoden kan høres her.

David Skaufjord, amatør i alt og mester av intet, utforsker det meste ved hjelp av en ny gjest i hver episode. Med bakgrunn i film og TV, tegneserier, radio, populærpsykologi, komparativ mytologi og teknologi drar han inn mennesker fra periferien av sitt kontaktnettverk og kommer bak kulissene av det meste over en kopp kaffe.