I samarbeid med Indiefilm søker vi hemmeligheter fra pårørende av rusavhengige. I forbindelse med premieren av filmen Røverdatter ønsker vi å vise frem hemmeligheter fra dem som kan kjenne seg igjen i filmen og som har en hemmelighet rundt det å være pårørende. Hemmelighetene vil brukes i tiden før og etter premieren av filmen den 16. mars.

For ordens skyld: dette er et betalt blogginnlegg. Det er ikke ofte NORSKE HEMMELIGHETER finner samarbeidspartnere som matcher våre verdier og mål for prosjektet. Det er en glede å få rette lyset mot skammen, sorgen, gleden og håpet vi antar vil finnes i hemmelighetene som kommer inn. Tusen takk til deg som vil bidra! (send inn via vinduet på nettsiden her)

Røverdatter er en ganske annerledes far-datter film om det å hjelpe noen til bli clean og en skikkelig samfunnsborger, preget av mye humor for å takle en kaotisk og komplisert hverdag.Røverdatter er Sofia Haugans debutfilm. Sofia er en svært lovende og sterk ny stemme og Røverdatter er allerede tatt ut til Dragon Award Nordic Documentary Competition under Gøteborg Internationale Film Festival.

Du finner info om filmen på Facebook her.

NORSKE HEMMELIGEHETER sin Facebookside liker ulike hjelpe- og interesseorganisasjoner for dem som måtte tenke at de ønsker å snakke med noen eller få profesjonell hjelp.