Ståle Gerhardsen har sin første separatutstilling i Oslo!
Stedet er Kollekt: Galleri & Rammemaker og du bør være rask om du vil ha den med deg før alle de solgte bildene blir hentet…

Jeg har fulgt Ståles Instagramkonto @kreativoli leeeenge og elsker alle prosjektene hans. Prosjektene strekker seg fra f.eks matpakketegningene på mellomleggspapiret til barna sine, til digre veggmalerier og hele to bøker på eget forlag!

Det er ekstra gøy når folk som starter ting på eget initiativ lykkes og tråkker opp sin egen vei. Heia, heia! Og jeg er jo svak for kule kunstprosjekter med en god mening som f.eks matpakketegningene. I tillegg er det ekstra kult at Ståle har vært gjesteillustratør for NORSKE HEMMELIGHETER og visualisert noens innerste tanker…

Utstillingen du kan se i Oslo nå er halve delen av konseptet Double Rainbow. (Resterende del kan sees i Bergen.) Double Rainbow betyr “Intens glede, kombinert med ekstreme følelsesmessige skift; en opplevelse som tilsvarer en orgasme.”

Om utstillingen sier Ståle dette i et innlegg på nettside sin «I Oslo holder jeg det litt mer gate og beveger meg mot en skitten variant av veggmaleriene jeg lager, så her får gatekunstneren i meg noe å herje med.»

Anbefaler de som har lyst til å se feel-good, gateaktig spraystrek å ta turen innom Kollekt: Galleri & Rammemaker asap!
Ellers kan jeg anbefale Ståle Gerhardsen sin nettside for inspirasjon til å GJØRE det du har lyst til. Som et av budskapene i utstillingen Avslutt med minner, ikke drømmer!

Les hele innlegget Ståle har skrevet om utstillingen her.
Du finner mer info om Kollekt: Galleri & Rammemaker her.

Og sjekk noen av bildene under fra åpningen av ustillingen, samt to av hemmelighetene Ståle har illustrert for NORSKE HEMMELIGHETER:

Stripete karer
Avslutt med minner, ikke drømmer.
Alt går over
Hemmelighet illustrert av Ståle Gerhardsen.
Hemmelighet illustrert av Ståle Gerhardsen.