Endelig kom beskjeden jeg hadde håpa på!
NORSKE HEMMELIGHETER er invitert til Europas første Facebook Communities Summit.
Av 3500 søkere kom min søknad gjennom både nåløyet i form av søkerbunken og et videointervju! Arrangementet er i London allerede i februar og jeg gleder meg til å treffe andre “gruppeledere”, Facebookfolk og kanskje selveste Mark Zuckerberg?
Så langt vet jeg ikke stort mer enn datoen for seminaret, men at innholdet vil være Facebook er jo tydelig. Skal bli spennende å se hva jeg kan ta med meg tilbake til NORSKE HEMMELIGHETER sin Facebookside, og skal bli gøy å se hvordan et internasjonalt Facebook-event egentlig foregår når det er selveste Facebook som arrangerer og det hele er face-to-face!
Jeg teller ned dagene – Hipp hurra!!
Facebook Communities Summit: a two-day event which brings together community leaders from across Europe. We will recognize Facebook communities and the people who build them by bringing together some of the top community builders like group admins, event creators, and page admins on Facebook.